Zondag 23 februari 2014

Het is te merken dat ik weer ik Belgiƫ ben! Ik heb de hele nacht bijna gerild van koude en werd gek van de spasmen. Een powerplate was er niets tegen! Mijn rug, pijn, pijn, pijn, niet te doen. Tegen de hele vroege ochtend viel ik uiteindelijk in slaap maar werd om half 9 al reeds gewekt om me klaar te maken voor de training. Je kan het je wel voorstellen hoe een kleine oogjes ik had toen ik opstond!

Papa pikte me op en reed zwijgzaam omwille van de vermoeidheid met hem mee.

Alhoewel het een mooie dag was bleef ik rillingen van de koude over mijn hele lijf hebben.

Ondanks de pijn en de slechte nacht had ik toch nog een goede training bij coach Jo! Ben telkens fier op mezelf als ik zelfs in deze toestand mijn verstand op nul kan zetten om toch te gaan trainen en het allerbeste er van te maken.