Dinsdag 25 februari 2014

Wat een drukke dag vandaag! Vanmorgen training en onmiddellijk erna bracht ik een bezoekje aan de verpleging van uz Pellenberg waar ik 4 maanden doorbracht na mijn schouderoperatie.

 

In de late namiddag had ik een afspraak in uz Gasthuisberg om mijn piepende pomp te laten controleren. Het was een lange wachttijd in de wachtzaal maar lag op een gegeven moment dubbel van het lachen! De dokter kwam de wachtzaal in en zei luid: “meneer Spiesens!” Niemand reageerde. Maar plots zei een man: “Camile is er niet!” Ik proestte het uit van het lachen en kreeg des te meer de slappe lach toen ik “oesje” bij mezelf dacht 😉

 

Wat ik vreesde is zo, de batterij van mijn pomp is haast leeg en zal moeten geopereerd worden om deze te vervangen. Omdat di teen kruis over mijn come back seizoen zou betekenen kwam ik met de dokter overeen de medicatie die ik nu toegediend krijg met de pomp voorlopig oraal in te nemen. Op 3 oktober zal ze uiteindelijk vervangen worden.