Zaterdag 22 februari 2014

De hele nacht heb ik de woeste wind horen gieren, ik had echt spijt dat ik mijn Dina sleep kussentjes al had ingepakt en ik op zulke “plof” kussentjes moest slapen. Ik denk dat ik wel elk hoekje van het ben gezien heb en alles behalve goed geslapen!

Om half 7 in de ochtend liep de wekker af en maakte ik me snel klaar om nog van een klein ontbijtje te kunnen genieten. Een half uurtje later zou ik immers opgepikt worden.

Ik nam afscheid van mijn Sands Beach familie en wachtte op mijn vervoer richting luchtahaven op afgesproken uur. Alleen…… hij kwam maar niet opdagen! Maar goed dat ik aan de recepcionist vroeg om hem even op te bellen! Blijkbaar was aan hem 19.30u in plaats van 7.30u doorgegeven!!!!!!!!!!???????? Streeeeessssssss!!!!!!!

Niet alleen stress voor mij maar ook stress voor Philipe van Sadiv die mijn taxi van dienst was!

Een half uur later dan afgesproken tijd arriveerde hij in Sands Beach beetje wit weggetrokken in zijn gezicht van zich te hasten, maar geen nood, we waren gelukkig op tijd in de luchthaven!

1

Eenmaal ingecheckt was het relax en duurde het niet lang eer we vriendelijk onthaald werden door het cabine personeel van het Thomas Cook vliegtuig!

Zenn en ik mochten plaats nemen op de vierde rij. We hadden gewoonweg een hele rij voor ons alleen! Pure luxe! Zenn was echt op haar gemak en ik kreeg zo ook de kans om me in een confortabele houding te zetten en kon ik recupereren van mijn slapeloze nacht.

In België stond papa me op te wachten en bracht me met volgeladen wagen weer naar huis.