Vanavond ontsnapte ik weer uit het ziekenhuis. Ik had het geluk uitgenodigd te worden op de voetbal wedstrijd KRC Genk – RSC Anderlecht in het stadion van Genk.

We kregen een parkeerplaats vlak voor het stadion wat wel gemakkelijk was.

Alvorens de wedstrijd begon werd er een lekker diner aangeboden.

Om de wedstrijd te volgen mochten we plaats nemen op de verwarmde tribune, gelukkig maar, het was redelijk fris buiten!

Het was bijzonder de vijf jarige Jarno de aftrap te zien doen. Hij maakte enkele maanden geleden een zware valpartij bij een thuiswedstrijd van Genk. Na een kritieke periode gaat het nu veel beter met de jongen en kon deze jongen die massaal gesteund werd door initiatieven en steunbetuigingen hier vandaag fier de aftrap doen voor een stadion vol supporters!

De wedstrijd ging van start maar na slechts tien minute speeltijd kreeg een Genk speler al de rode kaart onder zijn neus en was de fun er al meteen af en was het als het ware een potteke stamp affaire.

Iets voor het einde vertrok ik weer richting Pellenberg en miste ik de goal van Anderlecht de eindstand werd 0 – 1

Zo had ik weer een heel verhaal te vertellen tegen de verpleging bij mijn aankomst terwijl ik verzorgd werd en in mijn bedje gestopt werd.

 

Share →
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square