Woensdag 13 november 2013

Wat doet het deugd om goed te slapen! Toch had ik vandaag veel last van een pijnlijke schouder. Tijdens de kiné met Isabel kwam Patrick ons bijstaan en manipuleerde mijn pijnlijke geblokkeerde wervels. Hij verloste me voor een groot deel van de pijn!

Ik trainde nog wat op de rollen en sleurde aan de gewichten als extra training en dit gaf me energie! Ik haalde er zoveel voldoening uit en beeldde me stiekem races in terwijl ik mijn oefeningen deed!

Vanavond bracht ik een bezoekje op de kinderafdeling bij een jongen die me graag eens wilde ontmoeten. Zoveel herinneringen kwamen weer naar boven! Sinds mijn 14de ben ik immers op de sukkel en lag meerdere keren voor lange tijd op deze afdeling net zoals de jongen met 2 gipsen van onder aan beide voeten tot en met de bovenbenen en onderaan een stang die de benen gespreid hield. Toen verpleging me toen kwam draaien voelde ik me net kip aan het spit. Ook het moment waarop we snoepjes gevecht hielden onder de patiënten kwam weer naar boven. Jongens toch, ondanks alle ellende hebben we toch serieuze lol gehad!

Het is toch fantastisch dat ik gewoon met een bezoekje 2 net geopereerde jongens een grote glimlach op hun gezicht kon toveren, daar doe je het toch voor!

Met deze fijne gedachten kroop ik zelf ook mijn bed in.