Woensdag 26 juni 2013

Vanmiddag had ik een afspraak in Cura voor een bodyettics edelsteenmassage van Walter Callebout en meter Lieve Bullens. Ze toonden me hun nieuwe aanwinst van instrumenten. De trillingen gingen door merg en been waaaaaw, wat een fantastisch gevoel! Ik kreeg een mini privé concertje. Meter en Walter zaten op de mat op de grond met Zenn tussen hun in. De muziek was prachtig! En ons Zenneke zat zo grappig tussen hun in met haar grootste droopy oogjes! Ze kon het weer niet late nom Walter en meter beurtelings te gaan aflikken terwijl ze muziek maakten, ja watte, zo grappig! Tranen liepen over mijn wangen van het lachen!

Na mijn privé concertje mocht ik plaats nemen op de massagetafel voor een alweer overheerlijke deugddoende edelsteenmassage! De warmte en druk van de stenen gaan enorm diep en helpt mijn vermoeide spieren van zware inspaninggen te recuperen en geeft me weer nieuwe energie!

In de late namiddag werd ik verwacht op het Beachsportival in Kuringen waar jongeren met een mentale beperking en hun familie een heus sportparcours konden afleggen georganiseerd door De Voorzorg. Echt leuk om alle deelnemers het beste van zichzelf te zien geven.

Ik kreeg de eer aan deze kanjers een medaille speldje te mogen overhandingen. Het was echt leuk om hier aanwezig te zijn!