Donderdag 27 juni 2013

Naar aanleiding van het nieuwe tv programma Nonkel mop van Rob Vanoudenhove had ik vanmorgen had ik een afspraak voor opnames in mijn lievelingswinkeltje Chocolat in Diest.

Een schminkster, een regisseur, een klankman, een cameraman en een dame die alles leidde, een hele bedoening om een kort filmpje te maken!

Ik werd helemaal opgetut door de schminkster, dit zal ik nooit gewoon worden! Ik beeld me telkens weer in dat een schilder me aan het bewerken is met zijn kwast. De make up kriebelde wel wat.

De opnames zelf deden we buiten, maar door het lawaai van schreeuwende mensen of zaagmachines enz moesten we telkens weer opnieuw beginnen wat niet zo prettig was.

De aanhouder wint en hadden na een tijd de gewenste beelden. Ben benieuwd naar het resultaat eind augustus! Ons Zenn kon niet lachen met mijn mop hopelijk jullie wel šŸ˜‰

De opnames hadden wat langer geduurd dan ik verwacht had en moest me nu echt wel hasten naar Karteria waar fitnescoach Wilfried al op me aan het wachten was.

Aangezien er hier nog geen lift is droeg hij me weer tot boven naar de fitneszaal. We hadden veel lol tijdens de training. Ik schrok van mezelf dat ik explosief met 1 arm 64kg naar me toe kon trekken. Dit kon ik vroeger nooit omdat ik mezelf dan uit mijn roltoel trok door mijn slechte rompstabiliteit maar daar heeft Wilfried foefeltrucs op gevonden door steun te maken met het fitnestoestel tegen mijn borstkas en mijn buikband die ik ervoor al gebruikte. 64 kg trekken en 36kg stoten met 1 arm, wow, ben er zelf van onder de indruk!

Na de training nam ik even mijn rust voor ik naar mijn afspraak bij osteopaat Gert Vervloet vertrok voor een taping. Hij gebruikte de gloednieuwe dynamic tape voor mijn nek en schouders. Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt in de positieve zin verbaasd ben van de werking hiervan!