Donderdag 14 november 2013

Rond vijf uur deze ochtend werd ik wakker omwille van een pijnlijke rug en kon de slaap niet meer vatten. Niet veel later kwam de nachtverpleegkundige van dienst met de wachter binnen gewandeld voor ons Zenn haar dagelijkse ochtend wandelingetje. Man, man, al morrend met heel veel tegenzin ging madam Zenn uit bed en ging met de wachter mee.

Veel tijd om terug in te dommelen had ik echter niet, ik moest immers vroeg op voor mijn lazing op de chuppley chain teambuilding voor de mensen van Janssens pharmaceutica in de Lillese Bergen.

Mama stond al om kwart voor zeven aan mijn bed om me op te pikken en naar mijn bestemming te brengen.

Goed bij tijd arriveerden we op het mooie natuur domein met het grote strand en zwemvijver wat ons Zenn wel zeer interessant vond om eens te gaan pootje baden.

Met grote aandacht luisterden de groepen naar mijn levensverhaal. Ook ons Zenn was een grote superstar en toonde aan het grote publiek haar kunnen om mij zo goed mogelijk verder te helpen.

1

Tijdens de middagpauze viel me meteen op hoeveel aandacht er hier bij dit grote bedrijf naar gezonde voeding gaat! Echt naar mijn tand en heb daar dubbel en dik mee van genoten! Altijd leuk om eens iets anders tussen de kiezen te kunnen steken dan de ziekenhuismaaltijd.

Ik heb enorm genoten van mijn dagje er tussenuit knijpen maar was ook best wel moe toen we na een lange rit weer in mijn UZ Pellenbergs kamertje arriveerden.