Woensdag 13 juli 2016

Dit jaar kunnen de wheelers niet deelnemen aan de nacht van de atletiek in Heusden omwille dat de hoofdsponsor wegviel en tijdens mijn top wedstrijd van het jaar de Memorial van Damme zijn wij (hopelijk) op de Paralympische spelen in Rio. Maar voor de allereerste keer werd er op de 3de grootste internationale meeting in België namelijk Luik dit jaar een reeks 100m en 400m ingelast voor wheelers! Deze grote eer lieten we niet liggen en stonden Luna Jansen Joyce Lefevre en ik aan de start van deze grote internationale meeting in Wallonië rechtstreeks uitgezonden op RTBF.
We hadden ook de eer te mogen starten in het hoofdprogramma!
De 100m ging fantastisch goed! Ik finishte als eerste in een seizoens best tijd, ook op de 400m finishte ik met grote voorsprong! Meteen naar huis gaan zat er nog niet in. Vlak na mijn 100m race werd ik aangesproken door een dame: “dag mevrouw, ik ben van doping controle, u zou een controle met mij moeten ondergaan” geen enkel probleem, ik vroeg haar enkel of hjjet mogelijk was om dit na de 400m race was en dat was geen probleem, ze moesje