Donderdag 14 juli 2016

Ik heb een mega rotnacht achter de rug en heb weinig geslapen. Verpleging diende me vanmorgen al een injectie met morfine en valium toe om me hopelijk snel beter te voelen! Regelmatig verloor ik het bewustzijn door mensonwaardige pijn of door een aanval. Ik kon het allemaal echt wel missen want vandaag was best wel een unieke dag!
De injecties deden gelukkig hun werk en kon mijn afspraak gewoon doorgaan en het was wel een hele bijzondere afspraak. Ik werd om 14u op Brussels Airport verwacht. Voor een promo filmpje voor de 40ste editie van Memorial Van Damme mocht ik voor 1x op de tarmac waar die vliegtuigen opstijgen en landen. Er was een strikte veiligheidsprocedure vooraleer we met de camionette de tarmac mochten betreden. Voor mij was een horde loopster aan het werk. Ik bleef zo lang mogelijk in de camionette zitten tot het mijn beurt was en werd ik in mijn wheeler geholpen. Waaw, wat een machtig zalig gevoel! Wheelen naast de opstijgende vliegtuigen! Het was terwijl eigenlijk ook een stevige training zo tegen de wind in! Terwijl ik wheelde reed een camionette met de cameraman naast ons. Ik sta te popelen om de beelden te kunnen zien! Het wilde lukken dat net het vliegtuig van de rode duivels landde en dat we dit ook hier nog foto’s van mee konden pikken. Wat een fantastische ervaring met super toffe mensen! Ik ben echt benieuwd naar het resultaat!