Maandag 30 december 2013

Gisteren en vannacht was het hier echt storm weer! Ik ben al zo vaak in Lanzarote geweest maar zo’n harde wind had ik nog niet eerder meegemaakt! Alhoewel het nog redelijk warm was ging de wind wild tekeer! Ons Zenn had weg van Dumbo met haar wapperende oren in de wind 😉

1

 

Ik waagde me er toch wel even aan om naar de woele zee te gaan kijken. Man, man, ik ging haast vliegen maar het was echt wel de moeite om eens te gaan kijken! Zo mooi!

Vandaag is de wind gaan liggen en was het echt een warme dag, een beetje te warm voor mij zelfs! Ik kan het maar niet begrijpen hoe mensen het kunnen van ‘s morgens tot ‘s avonds de laatste zonnestralen kunnen bakken en braden in de zon als een kip zonder kop.

Ik had het geluk vanmorgen weer een afspraak te hebben bij Juan voor een kiné behandeling. Voor mij heeft deze man echt tover handen, echt waar! De stekende pijn in de schouder is gewoonweg verswunden! Thanks Juan! You are the best! Ik zou hem in mijn koffer moeten kunnen kidnappen voor als ik weer in België ben he!

Namiddag genoot ik van een wandeling langs de kust tot ik mezelf toch wel niet vast reed in het mulle zand zeker! Uit het niets kwam mijn lieve Duitse buurman tevoorschijn en zei bezorgd: “’that’s not good for your shoulder” Grappig hoor. Hij hielp me uit het zand en duwde tot op de verharde weg. Wat een schatje!

Ik was vanavond moe van eigenlijk niets te doen.