Zaterdag 28 december 2013

Gisteren nam Juan mijn rug en schouder nog eens goed onder handen met een kin├ę behandeling van meer dan een uur! Erna had ik voor het eerst in lange tijd bijna geen pijn! Wat een zalig gevoel!

Ik heb heerlijk geslapen en na het ontbijt waagde ik me weer aan een training. Er was een stevige wind, ik werd soms met wheeler en al opzij geduwd door de wind. Langs de kust was het genieten en afzien tegelijkertijd, maar moest vooral op mijn hoede zijn voor de wandelende touristen ­čśë

Na 13km gevochten te hebben met de wind arriveerde ik weer in casa Sands Beach!

Ik besloot me niet neer te ploffen op bed maar om wat te gaan uitzwemmen in het prachtige 25 meter bad en roefelde mijn zwemgerief bij mekaar. Nadat ik mezelf in het wetsuit gewrongen had ging ik het heerlijke water in en begon te zwemmen.

Na een paar baantjes begon ik last te krijgen van mijn schouder en kwam na amper 500m gezwommen te hebben met moeite uit het water. Wat was me dat????? Een stekende pijn ging door mijn schouder! Het gevecht met de wind is duidelijk te zwaar geweest! Ik was er echt niet gerust in. Ik geraakte zelfs het bergje niet meer opgerold om terug naar mijn stekje te gaan. Ijs leggen was het eerste waar ik aan dacht!

Mijn lieve Duitse buur die ook met topsport altijd bezig geweest is was zeer begaan en bood zijn hulp aan om me vanaf nu overal heen te duwen om mijn schouder te ontlasten