Dinsdag 31 december 2013

De wind is bijna volledig gaan liggen op deze laatste dag van 2013, een stralende zon, heerlijk gewoon!

Om elf u had ik een afspraak mij Maria voor een deugddoende massage.

Mijn schouder voelt echt stukken beter aan maar durf nog geen inspanningen te leveren dus werd het een namiddagje genieten van de zon en kreeg een lift van de werkmannen richting mijn bungalow. Eigenlijk best wel leuk aan zo’n karretje aanhangen 😉

1

In het 25 meter bad waren Sofie Ghoos en Bert Jammaer hun zwemtraining aan het afwerken.

Op deze oudejaarsavond werden we weer serieus in de watten gelegd in het Hacienda restaurant!

 2

3

Om 23u kreeg ik al de klop van den hamer bij wijze van spreken. In België is het immers al een uur later. Ik moest nog wat langer wachten om de feestvreugde in te zetten!

Hier in Lanzarote klinkt men niet met champagne klokslag 0.00u maar hier eten ze 12 druiven voor goed geluk middernacht Bij elke klokslag één. Het is zo eens iets anders. Erna brak de vreugde los, behalve bij ons Zenn, die had al lang voor ons het vuurwerk gehoord! Ze was ocharme zo bang en wilde kost wat kost weg.

In de receptie dwarrelden 2014 ballonnen naar beneden die de mensen lieten ontploffen, wat een kabaal! Maar wel super leuk!

4

Ik genoot buiten nog even van het vuurwerk en kroop erna lekker in mijn beddeke.