Donderdag 20 maart 2014

Vandaag was het alweer een drukke dag! Na mijn krachttraining in Karteria Diest werd ik verwacht op de atletiekpiste voor een interview met de mensen van het televisie programma “Ter Zake”. Het was een mooi zonnig weertje, maar plots kwam de wind zo hard opzetten dat we enkele keren moesten onderbreken door een grote opvliegende stofwolk, niet gewoon zeg!
Vanavond vond de persvoorstelling van de aankomende derde editie van de Run To Walk Again plaats bij Nike. Ik kijk er nu al naar uit om weer samen met het BV team deel te kunnen nemen! Meer info:
Tijd om fijn na te praten had ik jammer genoeg niet want ik had immers nog een andere afspraak in een prachtige chateau in Brussel voor een meeting met de mensen van ALD Automotive. Naar mate de avond vorderde voelde ik me slechter en slechter en bracht Sofie me weer veilig naar huis toe..