vrijdag 21 maart 2014

Man, man man, ik heb otslecht geslapen! Ik had enorm veel pijn, maar ging toch op pure wilskracht naar de persvoorstelling van “hand in hand tegen reuma”waar vele BV’s als meter en peter aanwezig waren. Na enkele speeches van oa  Marc Sluszny, de reuma specialist enz kreeg ik de micro in handen om mijn woordje te placeren en werd er een beetje emotioneel van ook omdat ik haast niets geslapen had vannacht en vertelde dat als ik aan reuma dacht meteen ook aan pijn denk, en dat is het ergste wat er is, ik kon er na zo’n rotte nacht echt over meespreken en ben blij dat er hier extra aandacht aan besteed wordt!

Meer info over de actie vind je op volgende website http://r-euma.be/vanop het marktplein in Antwerpen vertrokken de 2 chocolade camions deze chocolade caravaan zal gedurende 10 dagen het hele land doorkruisen en 1.000.000 chocolaatjes zullen verdelen!
Gella en Eddy kwamen even bij me zitten, ze hadden een cadeautje voor me bij. Voor mij iets heel speciaals! Ik kreeg van hen een echte Japanse zwarte gordel! Ik kreeg de tranen in mijn ogen! Ik had vroeger de bruine gordel van Jiu-Jitsu en wilde zeer graag doorgaan voor het examen van zwarte gordel maar daar ben ik jammer genoeg nooit toe geraakt omwille van de progressie van mijn aandoening. Jiu-jitsu is iets wat ik nog steeds mis en ben altijd verknocht geweest met alles wat te maken heeft met Japan, en als je dan een zwarte gordel met je naam op krijgt is toch wel een zeer speciaal moment! Thanks Gella en Eddy!
Na het officiële moment was het hoog tijd om het glas te heffen en dronk ik een glas “dafalgan” (cava) Ik was stik op en voelde me minder en minder goed en gingen we al snel door richting Diest city.