Dinsdag 18 maart 2014

Ik was al zeer vroeg wakker deze ochtend. Zondag had ik een flink stuk tand afgebeten wat zeer vervelend was maar kon gelukkig vanmorgen al terecht bij de tandarts om mijn gebroken tand weer te herstellen.
Wat een drukke dag vandaag! Na een interview voor het laatste nieuws vertrok ik naar VIGO waar de mannen weer vol enthousiasme aan mijn wheeler knutselden om hem op en top voor mij te maken, terwijl had ik hier ook nog eens een interview voor ROB tv.
Thuis had ik niet veel tijd om tot rust te komen! Ik kleedde me om en reed samen met coach Jo richting Waalse Kaai voor de opnames van Café Corsari. Vanavond was alles in teken van Wauters versus Waes special. Hier ontmoette ik ook Lieven Maesschalk de kiné van Tom en Koen, hij was zwaar onder de indruk van mijn kunnen met zulk zwaar schouder letsel!
Samen met Marc Herremans mocht ik plaats nemen aan een tafeltje in de studio waar we later samen geïnterviewd werden. Hiermee sloot ik mijn drukke maar leuke dag af en was ik blij dat ik mezelf in mijn beddeke kon laten ploffen.