Zaterdag 16 november 2013

1Gisteren morgen werd ik omstreeks 20 minuten voor 9 gewekt. Om 9u zou ik in de consultatie op het gelijksvloers moeten zijn voor het bijvullen van mijn pomp. Man, man, man, leuk is wat anders! Ik was nog niet eens gewassen. Uiteindelijk had ik supper veel lol met de verpleegste met het kattenwasje dat we mega snel uitvoerden. Ik gierde het uit van het lachen!

Net op tijd kwam ik aan in het dokters cabinet en ging de dokters assistant meteen aan de slag. Het lijkt steeds weer enorm indrukwekkend en pijnlijk, maar eigenlijk voel je er helemaal niets van.

Gisteren werd ik ook geinterviewd voor het SPORZA radio 1 programma

  FRAGMENT

Het is weer weekend en kon er weer voor een paar uurtjes tussenuit knijpen om deze door te brengen in thuishaven Diest city! Het was leuk om vele bekenden weer te zien.

Ik besloot samen met Annemie een mini flesje cava te kraken. Man, man, man, na een half glas steeg alles al naar mijn hoofd!

Van Casa Iberico kreeg ik tapas mee en van Oud Diest scampi’s Oud Diest . Dat was echt smullen samen met 2 andere patiënten in Pellenberg, mmmm genieten tot en met!