Woensdag 1 januari 2014

Gelukkig nieuwjaar!

Ik heb het jaar alvast super ingezet!

Vanmorgen bij het ontbijt genoot ik van een lekker glas dafalgan (cava) Het was als een engeltje dat op mijn tongske kwam plassen 😉 mmmm zo lekker!

Na het ontbijt maakte ik me klaar voor mijn wheeler training en smeerde een dikke laag zonnecrème. Samen met 2 andere Belgen die ik hier leerde kennen zetten we mijn wheeler en de fiets in de camionette en vertrokken weer richting Orzola voor alweer een super training!

Veel zon en weinig wind, wat wil je nog meer? Zo zalig, zo genieten van de sport en de uitzichten en de kick! Ik had totaal geen last van de schouder en dat gaf me een gerust gevoel! Het voelde aan of ik wel kon blijven doorgaan! Het was weer super kicken toen ik de berg afraasde tegen 44,5km/u man, man, maaaaaaaaan!

1

Na 18 km bollen arriveerden we weer aan de camionette. Zenn die met Irma was gaan wandelen was super blij me weer te zien en likte me af alsof ik haar een eeuwigheid alleen had achter gelaten 😉

Op onze terugweg naar het hotel was het weer genieten van de mooie uitzichten.

Toen ik uit de douche kwam had ik eeeeeeecht super honger en deze werd gestild met menu Raoul van de Mai Tai bar. Na een kleine siesta besloot ik nog een zwemmeke te doen.

Aangezien ik al 18km in de armen had van mijn wheeler training ging het bijzonder goed en zwom nog 1700m in het prachtige Sands Beach Active zwembad!

Ik ben trots op mezelf!