Zondag 26 juni 2016

Ik ben blij dat ik de race van gisteren goed verteerd heb en goed heb kunnen slapen! Ik voelde me goed en sterk om te vlammen op de 100m! Enkel de regen kon grote spelbreker zijn. Zoals gewoonlijk waren mijn super supporters Eddy en Liliane ons aan het opwachten en hielp me met het oppompen van de banden. Omdat er af en toe een regenbui boven het stadion warmden alle wheelers zich op in de garage in hun wheeler op de roller. Het verliep vlot en had er echt mega veel zin in! Toen we mochten plaats nemen op de piste voor de 100m voelde ik me sterker dan ooit en had ook een mooie snelle start. Maar……… Bij mijn derde slag viel mijn linker handschoen een beetje uit waardoor ik enkel in stilstaande positie mijn hand tussen de spaken uit kreeg en en spurtte ik zo snel als ik kon richting finish en wonder boven wonder haalde ik lieve Joyce die in klasse T34 flink aan het opkomen is net niet in en was ik zeer verwonderd om op mijn computertje op zulke korte afstand een maximum snelheid van 23.4km/u had was ik aan het balen en fier tegelijkertijd. Fier dat ik desondanks nog goed maakte en balen dat er een wereld record zeker had ingezeten! Maar nu weet ik dat ik er klaar voor ben en wie weet heb ik volgende week zondag 3 juli nog eens zo een super dag. We zullen wel zien! Desondanks lag mijn tijd in T52 klasse korter bij het wereld record van mijn categorie dan de tijd van Joyce haar categorie alhoewel ze steeds beter en beter begint te rijden! Een dame met pit waar we in de toekomst nog van gaan horen! Full time werken en topsport combineren en dan nog met een handicap, daar doe ik mijn petje voor af!