Zondag 25 oktober 2015

Oef, ik heb een veeeeeeeeel betere nacht achter, maar merk aan mijn lichaam dat ik mijn rust nog zeer goed in acht moet nemen.
Dus na het ontbijt trok ik meteen weer naar boven mijn beddebak in en viel bijna onmiddellijk als een blok in slaap.
Ik kwam juist uit mijn bed voor het middagmaal en kroop erna weer onder de wol
We zouden vandaag gaan trainen en moesten hiervoor de bus van 14.20 nemen dus nam ik tot het tijd was om te vertrekken om nog wat te rusten.
Ik schoot mijn kledij om te trainen aan en gingen tegen afgesproken uur naar beneden en stipt 14;20u stopte de bus die richting oefenpiste reed.
Ondertussen hadden we een betere manier om in de bus te zitten zodat achterover slagen nu bijna onmogelijk achterover kon vallen.
Zoals elke dag moesten we bij aankomst aan de piste onze rugzakken dor een controle machine. Ik zal het nooit vergeten de tweede dag dat ik hier kwam trainen dat de politie streng tegen ons zei dat honden verboden waren. We probeerden met handen en voeten uit te leggen dat hulphonden niet geweigerd mochten worden zelf met pasje niets tekort de hond moest buiten blijven of naar de dog room. Ann is uiteindelijk met Zenn naar de dogroom gegaan: een lege afgesloten ruimte met 1 stoel. Daar zat ons Ann dus opgesloten gedurende mijn training ocharme uit schuldgevoel hadden ze Ann de wifi code gegeven dat ze toch niet helemaal op haar ééntje met haar vingers moest draaien.

Alweer hielpen 2 mannen met mijn wheeler naar de oefenpiste te dragen.
Veerle pompte met haar woman power mijn banden weer tot 11kg op.
Veerle heeft het ondertussen al goed onder de knie hoe ze me in mijn wheeler moet helpen

Ik bolde een paar ronden los op de piste en voelde weer goed aan! Na mijn opwarming vroeg ik aan Veerle om aan de start te gaan staan zodat we een paar startjes konden simuleren voor de 100m. Ze riep:”op uw plaats, klaar, start” Waarop ik de eerste 20m telkens alles van mezelf gaf en de rest bolde ik gewoon los verder tot ik weer bij Veerle aankwam en zo herhaalde ik drie keer mijn startjes en ter afronding bolde ik tegen een laag tempo nog een paar rondjes uit en zette Veerle me weer in mijn dagelijkse stoel en zetten we ons materiaal weer schoon op zijn plaats.
Onze bus was er al en konden we meteen terug naar het hotel waar ik me wat opfriste en erna nog even genoot van de zons ondergang.

Na het avondmaal kreeg ik nog een massage en kropen we snel ons bed weer in.