Zaterdag 24 oktober 2015

Oh boy, ik heb mijn zware inspanning van gisteren vannacht echt moeten bekopen. Als ik van 5u tot 7.30u geslapen heb Dan zal het veel geweest zijn. Echt rot en vervelend om zo iets  mee te maken in zo een apenland en juist op zo een belangrijke  tijd voor mij!

We waren er bijna zeker  van dat we de laatsten waren voor het ontbijt maar dat was zeker Niet het geval er waren blijkbaar zeker Niet de enigen!

Na het ontbijt lieten we Zenn nog eens ravotten en letterlijk  Ging ze pootje baden in zee. Zo koddig om haar te zien trippelen  in het water en Dan rollebollen in het zand (lekker vettig) of in het gras.

Na de speeltijd met Zenn was het nu ook weer rusttijd voor baasje en viel in een diepe slaap wat deugd deed!

In Qatar is het om 17u al donker en wilde ik Zenn uit laten en terwijl naar de prachtige zonsovergang bewonderen. Het prieeltje was mijn favoriete plekje. Ann Schoof een strandstoel tot tegen het prieeltje zodat ik ook zo ook lekker kon ontspannen en genieten van Zenn die gekke touren uithaalde maar ook de zonsondergang was ook prachtig en konden we mee genieten van een jetski spektakel ze maakten er salto’s mee soms meerdere vlak achter mekaar.

Na het avondmaal kwam Julien mijn spierekes los masseren wat echt deugd deed! Nu hopende op een betere nacht!