Zaterdag 20 oktober 2012

Gisteren is de pijn jammer genoeg weer komen opzetten. Niet weet waar kruipen van pijn, jezelf in alle bochten wringen om zo pijnloos mogelijk te zitten, niet simpel. Honger had ik helemaal niet meer, kreeg bijna geen hap door mijn keel, niets dat smaakte. Gelukkig kon ik bij mijn soigneur Bart Lemmens van Fit en energiek terecht voor een deugddoende sportmassage die de pijn toch wat verlichtte! Vannacht heb ik dan ook menige uren naar het plafond liggen koekeloeren wat veel ergernis meebrengt.

Vandaag ging dezelfde pijnprocedure verder. Soms even verlost en 5 minuten later een pijnscheut van kan niet meer waarvan je de pijn uitschreeuwt. Ik wijt het aan het weer dat van zomer naar herfstweer aan het veranderen is. Dus ging ik de zon en de warmte opzoeken onder de zonnebank van Karteria Diest. Mannekes, dat deed echt deugd!