Donderdag 18 oktober 2012

Oh boy, ik was nog ver in dromenland toen vanmorgen de wekker afliep. Om kwart voor acht moest ik immers op de PHL in Hasselt zijn voor een ontbijtsessie.

Op mijn nuchtere maag had ik eerst nog een interview met een dame van radio 2 limburg. Erna kon ik naar de zaal bollen waar lange tafels gedekt stonden voor studenten, en sympathiesanten. Koffiekoeken, belegde broodjes, voor ieder wat wils. Na een korte inleiding mocht ik het podium opbollen en kreeg ik de eer mijn hele levensverhaal te vertellen voor een publiek dat zeer grote interesse toonde voor mijn verhaal.

Naderhand praatte nog wat na met de mensen en reden weer naar huis waar ik nog even platte rust nam om energie te sprokkelen voor mijn training die ik namiddag gepland had.

Mooi weer, zalig om er nog eens op uit te trekken met de wheeler. Van het begin tot einde was het genieten blazen. Soms was het knokken geblazen tegen de wind en de heuvels, maar na een berg op, kunnen we ook weer als een gek naar beneden razen. De ene na de andere automobilist toeterde en stak zijn duim omhoog om me te feliciteren met afgelopen Paralympics.

Ik kon er niet genoeg van krijgen zo genieten van de beginnende prachtige herfstkleuren in de natuur en genieten van de snelheid en de mooie muziek op mijn oren. Mmmmmmmmmmm ik geniet nog van mijn training na als ik er aan denk.