Woensdag 30 september 2015

Na het ontbijt maakte ik me klaar voor een training. Rosemary stond al klaar en pikte eerst haar zoon op om samen naar de atletiekpiste te rijden. Jack liep enkele rondjes mee maar moest snel lossen. Ik reed toch wel iets te snel voor hem 😜. Ook John was van de partij om foto’s te maken en een filmpje. Er was veel wind en was het soms een heus gevecht tegen de wind in!  De rest van dag was het zalig bakken en braden in de zon! in de Mai Tai kreeg ik weer een voorkeursbehandeling de kokkin weet dat ik heel graag groenten eet en speciaal was de verassing gewokte groenten met witte vis en scampi’s met 2 lookbroodjes echt lekker!
Zenn was ook in haar nopjes en regelmatig met een kwispelend staartje liep ze parmantig in het zwembad zo n koddig zicht! Omstreeks 16.30u werden we op het kantoor van Karina verwacht, ze was net uit verlof en wilde me perse zien! Wat een blij weerzien! We omhelsden elkaar omdat het weer een hele tijd geleden is dat we mekaar zagen. Ik krijg steeds weer kippenvel als ik haar bureau binnen rol en al die foto s van mij en Zenn zie ophangen op haar prikbord. Na onze leuke babbel gingen we nog wat nagenieten van de laatste zonnestralen en zo heerlijk samen aperitieven met een glas dafalgan (cava) in bikini aan het zwembad met een zakje chips omstreeks 18u zalig echt zalig man, man, man!
Ik werd in de douche geholpen door Sophie. Alvorens we gingen eten brachten we een blits bezoekje aan Peter en Veerle die hier ook verblijven. Na ons avondmaal keerden we terug naar ons stekje Plaza Palmeras 19 ons Zenn weet altijd als ze voorop loopt als eerste waar onze bungalow is. Zo grappig! We improviseerden met een kledingrek en kapstok een perfecte houder voor de Baxter! Laat maar lopen grietje 😉
Zo sloten we een mooie dag af.