Dinsdag 29 september 2015

Vanmorgen werd ik bruusk wakker gemaakt door de telefoon, het was Rosemary die ons om half acht belde om te zeggen dat onze huurwagen om 9u zou arriveren. Rosemary is een schat van een vrouw die altijd voor me klaar staat dag en nacht als het moet. Stipt 9u stond ze al bij ons aan de receptie te wachten op onze  wagen. Al snel zagen we onze wagen voor de deur geparkeerd worden de dame kwam naar binnen met de sleutel, het contract moest chauffeur Sophie voorleggen. Nadat alles geregeld was gingen we genieten van een heerlijk ontbijt! Erna maakten we ons klaar voor mijn eerste piste training op Lanzarotse bodem. Rosemary reed ons voor om de weg te tonen naar Arricife centro deportivo (Spaans voor sport centrum)
Voor 2 € kon ik de hele dag komen trainen. Het was best wel een zware training na het inrijden was het startjes doen van 10m, 20m en 30m het ging vlot. Maar vanaf toen werd het zware toebak 2x 50m 2x 100m en tot slot 2x 150 m met tegen gewicht. Omdat ik mijn slede mat gewichts ballen niet bij had had ik er een andere oplossing voor Sophie en Peggy losten dit op met een elastiek waar ik normaal kracht training doe achter mijn Wheeler aan de rug vast gemaakt en hielden me zo tegen. Het was echt stoempen geblazen! Na training hebben we de weg goed gevonden naar Sands Beach en kon ik wel iets lekkers verdragen voor mijn knorrend maagske na zo n training! En smaakte de Mai Tai lunch des te meer!
Om het eten te laten zakken genoten we weer van een welverdiende siesta in het zalige zonnetje.
‘s Avonds genoten we van een dafalganneke “cava” en gingen we naar het diner.
Ik had veel pijn en kroop daarom vroeg onder de wol.