Woensdag 29 juni 2016

Eigenlijk had ik mijn vorige afspraak op het brandwonden centrum gemist. Dat was de dag voor ik opgenomen werd in het ziekenhuis en door me zo slecht te voelen vergeten zeker. Gelukkig zijn ze in het brandwondencentrum vrij soepel en werd de datum snel verandert naar vandaag. Zoals altijd werd ik fijn onthaald door verpleging en de man, mijn dokter die de littekens beperkt hield door de goede operaties en perfecte verzorging achteraf. Het brandwondencentrum is een plaats waar ik graag terug keer ook al heb ik er vreselijk veel pijn geleden!
Vlak na de consultatie reden we rechtstreeks naar de piste in Kessello waar Mieke ons al aan het opwachten was voor mijn training. Ze was speciaal uit Deinze naar hier te komen om me te begeleiden tijdens mijn training. Zij zal zich op de Paralympische spelen in Rio ontfermen over alle atletiekers. We kunnen ons geen betere bondscoach inbeelden! Zo gemotiveerd en probeert zoveel mogelijk ervaring op te doen. Na de training was mijn pijpke wel uit! T was een pittige training!