Dinsdag 28 juni 2016

Ondanks ik een goede nacht achter de rug heb, heb ik vandaag haast niets anders gedaan dan geslapen. Ik denk een beetje weerbots van het wakker liggen in het ziekenhuis, de rot slechte nacht zondag op maandag waar ik haast een uur sliep omwille van verschrikkelijke pijnen en denk dat ik de narcose van gisteren ook niet mag onderschatten. Het kan alleen maar deugd gedaan hebben! Voldoende rust behoort ook tot het trainingsschema! Vanavond werd ik uitgenodigd bij Bertrand en Eef en hun drie kleine schatjes. Sinds het eerste leerjaar in de gemeentelijke basisschool in Schaffen waren we onafscheidelijke vrienden en hebben we echte een prachtige jeugd gehad, nu 31 jaar later zijn we nog steeds goede kameraden  in goede en slechte tijden, nu samen met zijn vrouwtje Eef, zoontje Oliver dat in september voor het eerst naar school mag en vandaag maakte ik kennis met hun kersverse prachtige tweeling Marilou en Juliette. Zo lief  zo schattig! Kleine juliette viel in slaap met haar hoofdje op mijn schouder wat een fantastisch gevoel was! Alle herinneringen kwamen weer naar boven! Waar is de tijd heen dat ik de studierichting Kinderverzorging volgde en zoveel stages deed in kinderkribbe en bij onthaalmoeders, babysitten bij mensen kinderen leren zwemmen is altijd mijn langste leven geweest!
Na een leuke avond hoorde ik op de radio dat er weer zelfmoord aanvallen waren geweest in de grootste luchthaven van Istanbul. Waar gaat het toch naar toe! Ik krijg de krop in de keel en besef dat het abnormaal is, nergens is men nog veilig. Deze gebeurtenis ging weer door merg en been, waarom moeten er zoveel onschuldige mensen verwond of gedood worden. In ieder geval wil ik alle onschuldige slachtoffers en hun familie en vrienden veel sterkte wensen!