Woensdag 25 juni 2014  

Alweer heb ik een nachtje liggen woelen in bed en leek het verstandiger om de training van vandaag te skippen, maar mijn afspraak in uz Pellenberg liet ik doorgaan!

Samen met Kurt en Karen ging ik erheen. Het ziekenhuis organiseerde vanavond een heuse BBQ voor patiënten en hun familie, de werkkrachten die hier vrijwillig aanwezig waren was het personeel zelf, schitterend!

Er stonden enkele grote legertenten waar de kinderen die hier in het ziekenhuis revalideren zouden slapen vannacht. Ik vond het zo’n schitterend idee dat ik persé voor het slapen gaan hen een verhaaltje wilde voorlezen. Van Nike had ik voor elk van hen een voetbal meegekregen waar ze dolgelukkig mee waren. En er meteen mee begonnen te spelen.

Nadat ik het verhaal van “Wil je me knussen” geschreven door An Swerts en Peter Van Harmelen had voorgelezen gingen de kinderen nog gezellig afsluiten rond het kampvuur alvorens ze in de tenten zouden slapen gaan. Ik ben benieuwd hoe hun nacht was!