Vrijdag 27 juni 2014  

Vanmorgen pikte Pascal me op en reden we samen richting Electrabel in Brussel waar de persvoorstelling van de Memorial Van Damme plaats vond. Voor je plezier moet je ook niet naar Brussel rijden! Klamme handjes verzekerd voor mij. Man, man, wat een verkeer en hoe! Met mijn slechte zicht verschiet ik des te sneller als er ééntje voor je in schiet of een ander weer rare kuren uithaalt!

We mochten vlak voor de deur parkeren en werden super ontvangen.

In de perszaal mocht ik de tafel delen met een groot nieuw talent discus werpen Philip Milanov die getraind wordt door zijn eigen vader. Hij heeft al fantastische prestaties neergezet en ben er zeker van dat dit jong opkomend talent nog heel wat zal bereiken in de toekomst!

Zenn stal de show door met haar snoetje net onder het tafellaken uit te komen.

Namiddag stond er een training op het programma op de piste van Kessello. Niet alleen mijn trouwe supporters Eddy en Liliane waren op post maar ook de mensen van tv Oost waren aanwezig om een reportage te maken.

Je voelt het toch onmiddellijk aan je lichaam als je zo eens een nachtje hebt kunnen doorslapen! De training verliep naar wens, ik had energie en dan komt ook de zotte Mie weer naar boven, zalig als je je goed mag voelen!