Woensdag 24 december 2014

Om 5u vanmorgen werd ik gewekt door het irritante wekker geluid. Mijn Ado assistente en verpleegkundige van het wit/geel kruis maakten me klaar voor vertrek richting warmere oorden in Lanzarote. Omstreeks 6 u pikte papa me op en bracht me richting luchthaven waar ik weer super goed opgevangen werd.

In het vliegtuig kreeg ik vooraan een plaats toegewezen. Bij het opstijgen was Zenn er niet gerust in en ons madam kroop op mijn schoot. Ik moet eerlijk toegeven dat ik even moeite had om mijn tranen te bedwingen. Alles wat ik afgelopen maanden meegemaakt had kwam als een film weer in me op. Het was voor de rest een aangename vlucht en al snel konden we ons voorbereiden op een landing die deze keer toch wel wat naar aanvoelde door een rukwind terwijl we de grond raakten.
De mensen die me kwamen helpen kenden me nog van de vorige keer. Het is hier toch wel een heel stuk warmer. Ik werd geholpen met mijn bagage en er stond iemand van Sands Beach me al op te wachten, zalig!

In Sands Beach stond het personeel me al op te wachten en kon ik mijn tranen even niet bedwingen. Ik was zo blij om hen eindelijk weer te zien en de blijdschap was wederzijds.
Op mijn kamer genoot ik van een siësta.

Toen ik op deze Kerst avond plaats nam aan een tafeltje in het Hacienda restaurant kwam er een jonge dame op me af. Ze was van België en had me herkend. Ze was met 2 vriendinnen hier op vakantie en vroeg of ik bij hen aan tafel wilde zitten wat super was! Ik had een kei gezellige Kerst avond met 3 nieuwe vriendinnen!