Dinsdag 23 december 2014

Een tijdje geleden belde Steven me op met een bijzondere vraag waarop ik meteen zonder nadenken ja op antwoordde! In Westerlo was men bezig met het bouwen van een volledig nieuw zwembad en Steven vroeg me of ik voor de officiƫle opening eens een kijkje wilde nemen en mijn bevindingen als rolstoelgebruiker kon doorgeven wat goed was aangepast en wat nog beter kon. Dit mag men heel veel vragen! Ik vind het zeer belangrijk dat personen met een beperking betrokken worden met een aanpassing van een gebouw of openbare weg!

Vanmorgen pikte Steven me op om eens een kijkje te gaan nemen. Ik werd fijn ontvangen door het kersverse toffe team! Na een korte babbel kreeg ik een rondleiding in het super knappe zwembad waar ik zeker ook wel eens een plonsje wil wagen! Aan praktisch alles was gedacht voor de rollers onder ons maar toch enkele kleinigheden waar je eigenlijk als dagelijks gebruiker aan denkt, konden nog iets beter en werden genoteerd om zeker later aan te passen.
Ik vond het leuk om deze bijzondere taak op mij te nemen en te verbeteren waar nodig ook al was het niet veel. Nu zaterdag gaat het zwembad officieel open en wil ik mensen met een beperking meegeven, ga er gerust naar toe alles is aangepast, een paradijs voor de rollers!

Namiddag pakte ik mijn koffer om morgen gepakt en gezakt naar het zalige Lanzarote te kunnen vliegen.