Woensdag 19 december 2012

De last aan mijn schouders baatte me toch nog zorgen en was blij met mijn afspraak bij de Fysisch geneesheer! Hij zag meteen dat het aan mijn bicepspezen lag en haalde de injectie naald boven. Ik hoop dat het met deze kleine prikjes snel weer beter gaat.

 

Heb je al ooit eerder gehoord van een meditatie lig concert? Wel, ik heb het vanavond nog eens uitgeprobeerd in Cura bij meter Lieve Bullens!

 

Ik arriveerde totaal uitgeput en plofte me meteen in een comfortabel zeteltje. Door de zalige live meditatie muziek kwam ik meteen tot een zweverige rust. Een nabootsing van een onweer bracht me weer bij positieven en voelde weer energie door mijn lijf stromen. Op den duur begon het onweer geluid me echt te irriteren, maar blijkbaar was dit de bedoeling om erna weer volledig tot rust te komen. Met een rugzak vol goede energie keerde ik weer naar huis.

 

Ik kijk nu al vast uit naar de volgende sessie!