Donderdag 20 december 2012

Kerstmarkt Nike, altijd een leuke sfeer! De manier van werken is gewoonweg prachtig! Elke stand verkoopt iets voor het goede doel. Ook dit jaar stonden de mensen van Canisha er met een stand en gaven regelmatig demonstraties met de hulphondjes. Nike is immers ook zeer fervent bezig met het inzamelen van dopjes van drankflessen ten voordele van de hulphondjes!

In de vroege avond werd ik verwacht in Veerle Laakdal waar ik een lezing deed voor de mensen die interesse hadden voor mijn verhaal.

De zaal was goed gevuld met mensen die zeer aandachtig luisterden. Na mijn verhaal was er de kans om babbeltjes te slaan. De laatste man in de rij zal ik nooit meer vergeten. Ik kon hem eerst moeilijk verstaan, maar dan werd het mij duidelijk dat hij aan de vreselijke ziekte ALS leed. De arme man barstte in tranen uit en ik kon zijn onmacht heel erg begrijpen!