Woensdag 17 augustus 2014  

Ik werd uitgedaagd door Philippe Muyters voor de ALS  ice Bucket challenge. Ik wilde het extra in de media brengen door er een specialleke van te maken. Ik nodigde mijn genomineerde gasten Piet den Boer, Lieve Bullens en Rob Vanoudenhoven om vandaag met zijn allen tezamen als een soort domino effect het ijswater over mekaars hoofd te kiepen op het gezellige tuinterras van mijn lievelingswinkeltje Chocolat in de Ketelstraat in Diest. We gingen met zijn allen op 1 lijn zitten en de sfeer zat er al meteen in! Pas op we deden het ook nog eens in stijl, de ijswater emmers waren allemaal champagne emmers. Voor mij was natuurlijk de grootste besteed. Johan Boskamp kreeg de eer die over mij hoofd te kiepen. Het schrik effect was groot maar viel voor de rest wel mee. Nu was het mijn beurt om de emmer over Rob te kiepen die kei grappig reageerde. Hij keek er al naar uit om zijn emmer over Lieve haar hoofd te kappen die heftig schrok. Last but not least was het de beurt aan meter Lieve Bullens om Peter Piet den Boer te dopen. Ook hij schrok hevig op van het ijskoude water dat hij over zijn hoofd kreeg! Alles voor het goede doel! Ik hoop echt dat het opbrengt voor de ALS liga! Er waren heel wat mensen komen opdagen om ons aan te moedigen wat de sfeer eens zo leuk maakte!

 

Dezelfde avond werd ik nog verwacht op de training bij coach Jo en Rudi en denk dat het koude water me een boost had gegeven want het ging zeer goed!