Dinsdag 5 augustus 2014  

Via de pers hadden jullie misschien al vernomen dat ik niet zal deelnemen aan het Ek eind augustus in Swansea. Het was een hele brok om te verwerken. Omwille van 2 hoofd redenen neem ik niet deel. De wedstrijden van mijn categorie T52 gaan niet door omdat er op Europees niveau geen concurrentie is en ik tegen een hogere categorie het zou moeten opnemen die over heel wat meer lichaamsfuncties beschikken. Tegen deze dames is de medaille kans 0,0. We zouden met drie zijn en enkel gouden en zilveren medaille zijn er te winnen. Aangezien ik ook nog op de sukkel ben met mijn nek en rug werd er besloten dat ik niet zal deelnemen aan het Ek maar die tijd dan zal besteden aan rust en revalidatie om zo top als mogelijk deel te kunnen nemen aan de memorial Van Damme op 5 september waar ik zo naar toe leef!