Woensdag 13 januari 2016

Vandaag was het D-day voor de ketnetters want het was het grote moment dat hun stemmen geteld werden voor de verschillende categorieën voor de Gouden K Troffee van Ketnet. Ik kreeg de eer ook tussen al die bekende genomineerden te zitten als sporter van het jaar maar had ook de grote eer om samen met de Rode Duivels genomineerd te zijn en daar kan ik en hoef ik ook niet tegenop, enkel jammer dat er niemand van het team van de Duivels aanwezig was.
Ik vond het leuk om tussen het FC De Kampioenen team te zitten  die de gouden K voor beste Vlaamse film en zo werden nog tal van mensen gehuldigd met oa als babe van het jaar enz. Het was een geweldige avond. Ik zat ook ok hetzelfde podium als dat van de meiden van K3 zit dan gaan al die jongens en meisjes heel erg K3 fans helemaal uit de bol gaan. Plots schoot er vuurwerk af vlak voor ons Zenn haar neus! Ik had haar op dat moment niet vast en ze schrok er duidelijk van en zette het em op een lopen maar gelukkig had Peggy het meteen door en ging ze meteen achterna.