Donderdag 7 januari 2016

Vandaag moest ik kost wat kost thuis zijn want er zou me een grote verassing te wachten staan bij Nike, maar ik wist nog steeds niet wat me te wachten stond. Onderweg spraken we af met peter Piet den Boer in een caf├ę in de buurt en zei he me dat er een congres zou zijn voor managers van over de hele wereld ik dacht bij mezelf “dat had je wel wat eerder mogen zeggen heb niets voorbereid ­čśť’ toen ik het nieuwe prachtige gebouw van nike binnen Rolde kreeg ik een groot applaus maar omwille van mijn slechte zicht zag ik niet eens van wie het applaus kwam maar hoeveel te meer ik naar binnen reed zag ik daar al mijn vrienden en familie en medewerkers van Nike er staan.
Ze hadden een mededeling voor mij en niet zomaar eentje! De atletiekpiste van Nike Laakdal zal voortaan de Wielemie piste genoemd worden, en ze wilden dit niet zomaar met een koperen plaatje op de grond doen met mijn naam er op maar ze wilden er liefst ook een kunstwerk bij dat bij me paste. Wat allemaal begon met een wiel van VIGO nog geen twee weken geleden sloegen deze kunstenaars de handen in mekaar en kwamen tot dit fantastische resultaat. Je ziet er allerlei dingen in. De schuine wielen van mijn wieler, de V van Victory of Vervoort en met wat verbeelding de Nike swoosh.
Ik kreeg de tranen in mijn ogen toen ze in dit jammer genoeg rotslechte weer het kunstwerk huldigden door het grote oranje doek eraf te doen. Een grotere eer kan ik niet krijgen waaw! Een atletiekpiste die mijn naam draagt!