Vrijdag 15 maart 2013

Na een lekker ontbijt trokken Wim, Jo en ik weer met de wagen richting piste in Arrecife voor een training. Het was een super zalig weertje! Het geeft direct meer energie met die warme zon op je smoel! Vandaag trainde ik vooral startjes. Het ging opmerkelijk goed. Jo ging er al even hard in op als ik en spurtte vaak mee, heerlijk. Wim filmde vanuit verschillende hoeken de training. Ik ben benieuwd naar het resultaat! De snelheden die ik haalde tijdens de training gaven een euforisch gevoel! Ja, het zit goed snor.

 

Toen we weer in de wagen zaten zag ik één gemiste oproep staan op mijn gsm. Het was van mijn ouders. “Geen goed nieuws?” Dacht ik bij mezelf.

Slechter nieuws kon ik me niet inbeelden.

Vannacht is mijn grote voorbeeld, mijn beste kameraad overleden in het ziekenhuis. 9 Maanden lang vocht hij voor zijn leven. Mateke, rust in vrede, in mijn hart leef je verder! Het nieuws viel als een blok op me en mijn gedachten dwaalden helemaal weg naar alle mooie herinneringen met hem! Gelukkig waren Jo en Wim in de buurt om me op te vangen! Later kwamen Iron Maids Brigitte en Mario op visite en zorgden voor wat afleiding. In de late namiddag ging ik nog op bezoek bij mijn Lanzarotse vriendinnen maar mijn gedachten dwaalden steeds af naar mijn maatje!