Donderdag 14 maart 2013

Ik heb als een roos geslapen! Lang geleden dat ik nog zo goed sliep, zalig toch!

We worden hier in het hotel serieus in de watten gelegd! Voor mijn training op de piste werden we tot in Arrecife gevoerd en kregen we voor terug huiswaarts te keren een auto van Sands Beach ter beschikking!

Ik had de piste haast voor mij alleen en had meteen in de mot dat het “vlam” beton was!

Bij het inrijden en het doen van mijn oefeningen was het net of ik papparazie achter me aan had 2 mensen met een fototoestel en een cameraman. Grappig!

Ik had schitterende begeleiding langs de kant! Jo leefde zich helemaal in in de training, zalig! Alles verliep super wat een zalig gevoel gaf! Heb de hele training vlot met veel voldoening kunnen afwerken.

We reden terug richting Casa Sands Beach waar ik me kon opfrissen en mijn energiepijl weer naar boven kon werken met een gezonde hap in de Mai Tai bar. Hier in dit hotel is alles aangepast naar de sporter, ja, ja, zelfs de lunch kaar bevat een sportmenu!

Een siesta deed deugd! Als laatste training van vandaag besloten we te gaan baantjes trekken in het nieuwe 25m zwembad van Sands Beach.

Om krampen te voorkomen wrong ik mezelf in mijn wetsuit. Ons Zenn was mijn zwembril bewaarder.

Zoooooooooooo grappig!

Ik ging het water in en kon er echt nog eens van genieten om baantjes te trekken!