Manneken Paul

Mannekes toch, wat vliegt de tijd toch snel! Het is alweer de laatste dag van de september maand.

Deze ochtend ging ik met gans de familie langs mama’s kant met alle tantes, nonkels, nichten, neven, achternichtjes en achterneefjes ontbijten in het Chocolat moment. Het was geweldig om nog eens met de volledige familiekring tezamen te zijn en dit ter gelegenheid van mijn overwinningen!

Ik was verschrikkelijk moe van alle drukte van afgelopen dagen en dan af en toe er nog een slapeloos nachtje tussen omwille van pijn. Het deed dan ook enorm deugd om tijdens de middag even een uiltje te vangen, ik had immers nog een druk programma!

Omstreeks 13.45u werd ik in de studio’s van VTM verwacht voor op de opnames van “Manneken Paul”.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik met gemengde gevoelen naar de studio vertrok. Paul De Leeuw is nogal een druk persoon bij momenten en was een beetje bang dat hij het in het belachelijke zou trekken.

Bij de mensen van VTM werd ik super vriendelijk onthaald en werd ik naar mijn loge geloodst. Een bordje met mijn naam hing op de deur. Binnen een tafel en een grote spiegel. Op de tafel stond een mand fruit en een mand met snoepgoed. Aan frisdrank kwam ik ook niets te kort. Pure verwennerij!

Na een tijdje bracht iemand me tot bij de dame die voor de schmink in stond. Heel lichtjes werden mijn wangen bepoederd en werd er mascara op mijn wimpers aangebracht. Als finishing puntje nog wat lipgloss op mijn lippen en ons Mie was ready voor de show!

De show die maandag en donderdag op tv zullen komen werden nu opgenomen.
In de studio achter het decor kon ik samen met de andere genodigde gasten op tv de show volgen. Verder ga ik er nog niets over vertellen anders verklap ik alles voor de uitzending nu donderdag avond.