Maandag 21 april 2014

Pfffffft, wat heb ik er een slechte nacht opzitten zeg! Ik was alles behalve uitgeslapen vanmorgen en had echt geen eetlust aan het ontbijt.
Ik keek echt uit naar de kiné behandeling van Juan en was er rotsvast van overtuigd dat ik om 16u een afspraak bij hem had tot dat ik een what’s app berichtje kreeg van hem “he where are you?” om 11u . Grrrrrrrrr ik vervloekte mezelf dat ik me van uur vergist had, net nu ik het zo nodig had!
In de fitness kon ik ondanks mijn slechte nacht mijn training toch goed volbrengen en ben ik fier dat ik met 8kg 3 reeksen van 15 mijn biceps kan trainen!
IMG_4055
Vandaag was de paashaas op bezoek in Sands Beach, natuurlijk moesten Zenn en ik de paasoortjes toch ook eens uittesten!
Namiddag namen we de tijd om 100m plat te liggen in de zon. Ons Zenn profiteerde ervan en kwam mee op de zetel liggen, zo grappig haar te zien genieten!
IMG_4028