Maandag 19 mei 2014  

Als een blok viel ik gisteren avond in slaap, zo moe was ik! Vanmorgen namen we afscheid van het grote Russische team dat weer huiswaarts keerde. Als aandenken kreeg ik een petje van hun tolk en gaf me een dikke knuffel, zo fijn, zo echt, zo intens! Zalig gewoon! Ik gaf hen ook een T-shirt die ze meteen aantrokken voor de foto, schitterend gewoon!

Zenn die croste als een konijn rond in het gras.

Namiddag trokken Jo en ik naar het meer en genoten er van de zon en het uitzicht, heerlijk gewoon! Ons Zenn krijgt al de trekjes van haar baasje door ook haar tong uit te steken op de foto 😉

Omdat we mijn records nog moesten vieren klonken Jo en ik een glaasje cava, heerlijk gewoon en dat op een kleurrijk terrasje aan het meer!

foto-60 foto-56 foto-55 foto-54 foto-53 foto-52 foto-51