Donderdag 20 november 2014

Vanmorgen ging ik met de ergo therapeut voor het eerst na al die tijd op huisbezoek in mijn nieuwe woning. Mijn vrienden en ouders hadden er ondertussen al kei hard gewerkt. Nu is het aan mij om alle dozen weer uit te laden en alles te schikken in en op de kasten. Ja jongens, ik weet wel wat te doen komende tijd!

De tijd vloog om en net op tijd arriveerden we weer in Pellenberg voor mijn middagmaal! Gevolgd door een uurtje Kine. Mijn benen werden gemobiliseerd en kreeg brandwonden litteken massage. Erna nam ik mijn rust want er stond nog een mega drukke plezierige avond op het programma. Uz Pellenberg organiseerde vanavond een “wild” avond voor alle pati├źnten en hun familie en vrienden. Ik alleen al had ongeveer 30 personen op visite!
Het werd een geweldige avond! Leuke babbels, super lekker eten en veel deugenieterij! Mijn bezoek zat verdeeld over 2 tafels. Afgeschoten cartouches behoorden oa tot de mooie tafel decoratie, maar niet voor lang