Dinsdag 3 november 2015

Gisteren nog te gast bij Van Gils en Gasten en vandaag werd ik ook uitgenodigd voor de opnames van het programma “Karen & Decoster” waar het hoofdgesprek ook over het huis ging. Prof Distelmans was speciaal vroeger van Frankrijk afgekomen om me te vergezellen en ook om te verklaren dat euthanasie papieren in de hand hebben dat dat rust in het leven brengt en zo ben ik de geknipte persoon was dat die rust levensverlengend werkt! Ik voelde me echt niet goed tijdens de show en verloor gelukkig dat de mensen het niet op tv konden zien maar ben een paar keer weg gedraaid tijdens de show maar was in goede handen met Wim naast me. Het team van teleonthaal vertelden ook dat het de eerste keer was dat mensen zo massaal belden ivm met mijn uitzending en nog steeds belden. Kirsten Flipkens en Gella Vandecaveye beaamde dat vele mensen me willen benoemen tot sportvrouw van het jaar.
Een grote eer maar toch wil ik de titel Paralympiër van het jaar behouden maar dan zou het evenwicht met sportvrouw en sportman en Paralympiër van het jaar hetzelfde moeten zijn. Tot nu toe gaat de volledige aandacht naar de sportman en vrouw van het jaar in de kranten en tijdschriften en maar een piepklein artikel over de Paralympiër van het jaar en dat vind ik belachelijk! We moeten er minstens evenveel voor doen en dan komt er ook nog eens het dagelijks gevecht met een lichaam dat niet doet wat jij wilt.