Dinsdag 28 mei 2013

Vannacht heb ik weer liggen woelen in bed en meerdere keren op de klok gekeken.

Het was plezierig opstaan met een stralende zon! Na het ontbijt besloot ik nog even te rusten op bed en maakte me erna klaar voor een training op de piste hier in de buurt van ons verblijf.

Mijn inspanningen van afgelopen weekend zitten nog erg in mijn lijf! Ik werd er even mee geconfronteerd dat ik heel erg diep geweest was!

Nadat ik enkele ronden ingereden had en moest overgaan naar het sprint werk arriveerde er een klas jongeren die een les LO hadden. Man, man, man, het respect van deze jongeren was zeer ver te zoeken! Ik ergerde me dood! Zonder te kijken liepen ze voor me in wat het best wel gevaarlijk maakte!

Ik was best wel tevreden van mezelf welke snelheden ik haalde op de korte afstanden onder toeziend oog van coach Jo!

Tijdens de tweede reeks sprinten die ik moest volbrengen kreeg ik een verontrustende pijnscheut in mijn rechter bovenarm en stopte de training meteen omdat er donderdag weer wedstrijden op het programma staan kan ik kwetsures maar beter voorkomen!

We keerden terug naar onze verblijfplaats waar we konden genieten van de zon. Ik kan me haast niet meer herinneren wanneer ik nog buiten gegeten had en genoten we dus des te meer van onze lunch in ‘t zonneke!

Ik wilde rusten maar het was zonde om binnen in een muffe sobere kamer te liggen en besloten we op een dekentje in de zon op het voetbalveld te gaan genieten. Mmmmmmmmm zaaaaaaaaaalig!!!!!! Dat kan ik je verzekeren!