Dinsdag 20 oktober 2015

Na het ontbijt vanmorgen legde ik me nog even op bed om nog wat te rusten. Erna trokken we met Zenn naar het strand zodat ze daar haar nog eens goed kon uitleven. Ze had haar werk met rond te snuffelen. In het water ging ze niet echt omdat het water hier geen afkoelend effect heeft, het water is echt warm. De zon brandde fel i like it. Tegen dat het bijna etenstijd was keerden we weer terug richting receptie van het hotel. Aan het zwembad zaten Basil, Livia, Peter en Veerle die hun aan een sprong in het water waagden maar zeiden ook dat je zeker niet kon afkoelen door te zwemmen. Er zijn we leuke overdekte strandbedden aan het zwembad waar ze met zijn allen op zaten te genieten.
Samen gingen we weer naar binnen voor het middagmaal. Alles begint zo een beetje op mekaar te lijken en te smaken maar we mogen zeker niet klagen. Ze zijn extreem snel met je bord dat bijna leeg is weg dat je echt op je strepen moet staan soms dat je t nog niet wil laten meegeven. Grappige toestanden soms. Basil begint soms een boze hond te imiteren als men een bord wilde meenemen. Basil is de enige Franstalige die met ons mee is. Het is een lieve jongen we zitten mekaar vaak te plagen maar zijn ook soms lief tegen mekaar hoor šŸ™‚
Na het eten legde ik me nog even op bed en rustte nog even voor we naar de oefenpiste vertrokken. Het was druk op de oefenpiste maar heb mijn training goed kunnen afhandelen.