16 oktober

Interview aanvragen blijven komen van magazines waar ik nog nooit eerder van gehoord had. Fijn om dit allemaal te leren kennen. De telefoon rinkelt regelmatig, op straat mensen die me komen feliciteren en een massa mails en facebook berichten. Het is allemaal super leuk en indrukwekkend maar toch ook wel wat vermoeiend. Ik krijg momenteel zoveel mails aan en wil ik mij excuseren dat ik niet onmiddellijk antwoord.

Tussendoor probeer ik zoveel mogelijk mijn rust te nemen en daar geniet ons Zenneke ook van. Dan komt ze bij me liggen in de zetel met haar snoezeligste koppeke op mijn buik, zaaaaaaaaaaaaaaaaalig!

Vanavond was ik uitgenodigd op de vergadering van Rotary club Turnhout waar ik eerder dit jaar aanwezig was op hun Moved to help project. Cathy was meteen bereid om me terplekke te brengen. Onderweg lagen we bijna dubbel van het lachen. We reden namelijk achter een trage mestwagen. Voor te lachen deed ik het raam open en bootste het geluid van een ambulance na. Het was net alsof hij het verstond want hij sloeg vrijwel onmiddellijk af.

We werden door de Rotaryers vriendelijk onthaald. De jonge mensen van Rotaract stelden hun knappe projecten voor en erna mocht ik mijn levensverhaal brengen.