Zondag 25 januari 2015

Tot en met gisteren was het een stuk kouder dan normaal in Lanzarote. Kom we gaan nog niet klagen als we het weer in België zien maar toch en er was een hele stevige wind. Vandaag was er nog steeds veel wind maar de zon kwam er goed door en voelde het meteen véél warmer aan! Genoeg gerust dacht ik bij mezelf en liet mijn banden van de wheeler bij Papagayo bike vlak na het ontbijt oppompen om te gaan trainen. Ik maakte me klaar, liet Zenn achter in de receptie en vertrok. Het gaf een super gevoel het gevecht tegen de wind. Knokken zo hard je maar kan en bij verandering van richting gedreven worden door de wind en gewoon knallen tegen hoge snelheid, zalig! Als een muis klom ik mega langzaam al kreunend de berg op maar nam als een pijl in een boog al krijsend van spanning tegen 35km/u de berg af. Kicken gewoon! Met 8 km in de armen arriveerde ik weer in casa Sands Beach. Ik wilde nog meer maar besloot mijn schouder toch wat te sparen en nam heerlijk mijn rust in het zonnetje aan het 25m zwembad. Er is heel wat te zien. Triatleten die hun baantjes zwemmen maar ook mensen die een heus gevecht met het water aan het leveren zijn om voorruit te geraken. Grappig om zien soms.

Vanmiddag was het een heerlijke lunch samen met Tine in de Mai Tai in de zon. Mmmm ik geniet er nog van.
Later in de namiddag kreeg ik bezoek van vrienden die in het Nautilus hotel bij vriendin Leda verblijven. Rob ken ik al jaren van in Diest toen hij er nog woonde. Samen met nog andere 3 rollers was hij hier op vakantie. Ik vind het super dat ze dit ondernemen onder hun viertjes allemaal rolstoelgebruikers en 2 aangepaste wagens die ze huren. We kraakten een flesje cava en hadden een zeer gezellige babbel.
Na het avondmaal ging ik nog even naar de receptie. Daar stond ons Zenn voor de ultieme proef. Links van haar 3 katten en rechts papegaaien. Ik ben fier op mijn kleine pruts want ze bleef braaf bij me