Zondag 22 september 2013

Oh boy, ik heb alweer een bangelijk slechte nacht achter de rug. Met moeite zal ik haast 2 uurtjes geslapen hebben.

Buiten de pijn in mijn schouder en rug heb ik gedurende de hele nacht liggen braken, verschrikkelijk! Mijn maag was leeg, maar elk slokje water kwam er weer uit, de vieze smaak van zuur bleef in mijn mond hangen.

De tijd ging echt niet vooruit, wat voelde ik me ziek! Op een gegeven moment werd ik ook bang omdat ik de adem niet goed kreeg. Nadat de nachtverpleegster mijn saturatie had gecontroleerd voelde ik me toch wat geruster.

Ik ben echt blij dat ik gisteren besloot terug te keren naar het ziekenhuis!

Als ik 2u geslapen heb, dan zal ‘t veel zijn! Je kan je je wellicht inbeelden hoe lief ik er ‘s octends uit zag!

Het ontbijt was vandaag niet aan mij besteed! Mijn maag sloeg op hol en gaf weer alles over.

De dokter van wacht kwam langs en zag dat het helemaal niet goed ging en stelde voor om een infuus te prikken omdat ik riskeere uit te drogen.

Vanaf nu was ik gekluisterd aan bed maar zou toch niet van plek kunnen omdat t zo slecht ging!