Zaterdag 30 mei 2015

Donderdag op vrijdag nacht had ik een mega rotte nacht met helse pijnen en meerdere malen verloor ik het bewustzijn en smakte ik meerdere malen tegen de grond. Nee, menswaardig kon je het niet echt meer noemen! Het bleef gisteren zowat de hele dag aansluimeren en vreesde ik er een beetje voor dat ik vandaag aan de wedstrijd in Oordegem zou kunnen deelnemen. Terwijl mijn baxter bij het wit/geel kruis zachtjes in mijn aders druppelde dommelde ik in een diepe slaap wat me blijkbaar toch wel deugd deed! Op weg naar huis na de baxter stopte ik even bij goede vriendin Lief om in haar winkeltje Chocolat te genieten van een overheerlijke warme chocolademelk op haar schitterend mooie terras!
Tegen de avond begon ik me stilaan beter en beter te voelen en dommelde ik al snel in een diepe slaap en moest ik maar enkele keren de Ado assistente ter hulp roepen.